ΚΡΗΤΗ : 6η ΑΙΣΘΗΣΗ (Έκδοση)

ΚΡΗΤΗ : 6η ΑΙΣΘΗΣΗ (Έκδοση)
Βρεθήκαμε στην Κρήτη και δοκιμάσαμε οίνους απ΄τις τοπικές ποικιλίες Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Μαντηλάρι και Ρωμέικο (εστιατόριο Peskesi ). Είμαστε σίγουροι ότι οι Οινοποιοί βρίσκονται στο σωστό δρόμο και σε λίγα χρόνια θα ανέβουν από την κατηγορία καλοί οίνοι σε εξαιρετικοί οίνοι!
Εν αναμονή αυτής της εξέλιξης, είχαμε και μια πολύ όμορφη έκπληξη. Εν μέσω δεξίωσης στο ΙΤΕ στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του 5ου Agri-Food Masterclass σερβιρίστηκε ένας οίνος που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Μύτη, στόμα , επίγευση σε ιδανική ισορροπία. Και μάλιστα σε περιβάλλον καλοκαιρινό (θερμοκρασία περιβάλλοντος 28ο C) .
Αναζητήσαμε την ταυτότητα του κρασιού και μόλις είδαμε το όνομα "6η Έκδοση" απ το οινοποιείο Rhous Winery μας έφυγε η έκπληξη μιας και στον οίνο που δοκιμάσαμε αναγνωρίσαμε τα στοιχεία του χαρακτήρα του οινοποιού Δημήτρη Μανσόλα. Ελκυστικό, ήρεμο, μεστό, χωρίς διάθεση για εντυπωσιασμό και έντονη επίγευση όπως η αίσθηση που μας έχει μείνει απ΄τις μικρές αλλά ολοκληρωμένες συζητήσεις μας τα τελευταία χρόνια.
Μπορεί η ποικιλία να μην είναι από την Κρήτη, αλλά το συγκεκριμένο #Syrahπραγματικά αξίζει να το δοκιμάσει κανείς ακόμη και χωρίς συνοδεία φαγητού.
Δημήτρη και Μαρία συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και δώστε μια τοπική/διεθνή ταυτότητά στον RHOUS.


TROPOS

Χτίζουμε το Brand Equity της επιχείρησής σας.
Πιστεύουμε βαθιά στη Social & Digital ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και στα ΔΙΚΤΥΑ.