Στους πρόποδες του Ολύμπου, υπάρχει ένας γαστρονομικός θησαυρός που ακούει στο όνομα "Γαστροδρόμιο εν Ολύμπω" και εκφράζεται μέσω των δημιουργιών του chef Ανδρέας Γάβρης .
Το περασμένο Σάββατο είχαμε την τύχη να απολαύσουμε κάποιες απ΄τις δημιουργίες του και ταυτόχρονα να ακούσουμε τις απόψεις του για τους οίνους του ελληνικού αμπελώνα μιας και η κάβα του εστιατορίου είναι μια απ΄τις πληρέστερες στην Ελλάδα αλλά και ο ίδιος είναι απόφοιτος 3ου επιπέδου WSET (Wine & Spirit Education Trust)
Ιδού λοιπόν οι προτάσεις του σε φαγητό και οίνο.
Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=_WCJqMnTc2A