Η Tropos Events στην Απονομή Επιστημονικών Βραβείων 2017 Ιδρύματος Μποδοσάκη στο Ζάππειο Μέγαρο 7/6/2017


Η συνεργασία μας με το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ είναι πολυετής (@SocialDynamo) και ήταν χαρά μας η πρόσκλησή μας στα «επιστημονικά βραβεία» που θεσμοθέτησε το 1993 με στόχο να ενισχύσει το δημιουργικό έργο νέων Ελλήνων επιστημόνων και να συμβάλει στη δημιουργία σωστών προτύπων στην ελληνική κοινωνία. Το κάθε βραβείο συνοδεύεται με χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ. Για το 2017 το Ίδρυμα Μποδοσάκη αξιολόγησε 97 υποψηφιότητες.

Παρακολουθήστε το οπτικοακουστικό υλικό στην @Tropos Events :

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Τελετή Απονομής Επιστημονικών Βραβείων Ιδρύματος Μποδοσάκη στο Ζάππειο Μέγαρο

Την ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Αρκολακη

Τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη κ. Βλαστό που αναφέρεται στα 25 χρόνια Επιστημονικών Βραβείων του Ιδρύματος

Τα φετινά επιστημονικά βραβεία απονεμήθηκαν στους:
– Κυριάκο Παπαδόδημα, επίκουρο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας και ερευνητή στο CERN, για τον τομέα των Βασικών Επιστημών (Πυρηνική Φυσική – Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων – Αστροσωματιδιακή Φυσική).
– Εμμανουήλ Δερμιτζάκη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, για τον τομέα των Βιοεπιστημών (Ιατρική – Βιολογία).
– Δομνίκη Ασημάκη, καθηγήτρια στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια (Caltech) των ΗΠΑ, για τον τομέα των Εφαρμοσμένων Επιστημών/Τεχνολογίας (Μηχανική Στερεών και Υγρών, Μηχανική Κατασκευών, Υλικά, Γεωτεχνικά Συστήματα).
– Ελίζα Κονοφάγου, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ, για τον τομέα των Εφαρμοσμένων Επιστημών/Τεχνολογίας, (Μηχανική Στερεών και Υγρών, Μηχανική Κατασκευών, Υλικά, Γεωτεχνικά Συστήματα)
– Κωνσταντίνο Αρκολάκη, αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Γιέηλ των ΗΠΑ, για τον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών, (Οικονομικές Επιστήμες ή Πολιτικές Επιστήμες).

Χρήση στοιχείων
Πηγή: Πέντε Έλληνες ερευνητές της διασποράς βραβεύθηκαν με τα επιστημονικά βραβεία Μποδοσάκη έτους 2017 http://mignatiou.com/…/pente-ellines-erevnites-tis-diaspora…
TROPOS

Χτίζουμε το Brand Equity της επιχείρησής σας.
Πιστεύουμε βαθιά στη Social & Digital ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και στα ΔΙΚΤΥΑ.