Παρακάλαμος Ιωαννίνων, ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες στον αγροτικό τομεα
Η εκδήλωση οργανώθηκε απ΄ την Τοπική Πλατφόρμα για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα Νέων Επιστημόνων στην Καινοτομία, την Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «C.ΙΝ.Ε.ΕΜ. Δίκτυο Προώθησης της Ανταγωνιστικότητας, Καινοτομικής προγραμμάτων για την απασχόληση (Δράση- ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ).
Ο κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος, Γεωπόνος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εικοσαετή και πλέον εμπειρία στις υδροπονικές θερμοκηπιακές καλλιέργειες και το Branding, ανέπτυξε το θέμα «Το παράδειγμα της Υδροπονίας στην παραγωγή επωνύμων branded προϊόντων» δίνοντας ιδέες και εμπνεύσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία καινοτομικών επώνυμων προϊόντων (brands) στην ελληνική αγορά (υδροπονική φράουλα, μαρούλι για κομμένη σαλάτα, τομάτες snack κλπ).
Η εκδήλωση οργανώθηκε απ΄ την Τοπική Πλατφόρμα για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα Νέων Επιστημόνων στην Καινοτομία, την Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «C.ΙΝ.Ε.ΕΜ. Δίκτυο Προώθησης της Ανταγωνιστικότητας, Καινοτομικής προγραμμάτων για την απασχόληση (Δράση- ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ).
Ο κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος, Γεωπόνος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εικοσαετή και πλέον εμπειρία στις υδροπονικές θερμοκηπιακές καλλιέργειες και το Branding, ανέπτυξε το θέμα «Το παράδειγμα της Υδροπονίας στην παραγωγή επωνύμων branded προϊόντων» δίνοντας ιδέες και εμπνεύσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία καινοτομικών επώνυμων προϊόντων (brands) στην ελληνική αγορά (υδροπονική φράουλα, μαρούλι για κομμένη σαλάτα, τομάτες snack κλπ).