H Tropos Branding Co στηριζει εμπρακτα το "Επιχειρειν" των νεων - 4o Agri-Food Masterclass (Patra 2017)

H Tropos Branding Co στηρίζει έμπρακτα το "Επιχειρείν" των νέων στον ΑΓΡΟΤΟ- ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ μέσα από το Agri-Food Masterclass (Patra 2017) Μια κοινή πρωτοβουλία των Embassy of the Netherlands in Greece , StartLife, Tropos Branding Co , Orange Grove Patras , Aroma Innovation HUB , με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών Patras Science Park με στόχο την ενθάρρυνση της Kαινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο χώρο της αγρο-διατροφής....



18 νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) με δραστηριότητα στους τομείς της αγρο-τεχνολογίας και βιο-τεχνολογίας, της αγρο-διατροφής, του αγρο-τουρισμού και συναφών υπηρεσιών επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν

Μια κοινή πρωτοβουλία των Start Life, Tropos Branding Co, Orange Grove Patras, Aroma Innovation Hub, με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, με στόχο την ενθάρρυνση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο χώρο της αγρο-διατροφής....

Το Masterclass υλοποιήθηκε από την StartLife, ένα Ολλανδικό οργανισμό για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγρο-διατροφικό τομέα. Τα τελευταία 6 χρόνια, η StartLife βοήθησε περισσότερες από 170 νεοφυείς επιχειρήσεις να αναπτύξουν καινοτομίες. Ο οργανισμός StartLife βρίσκεται στην περιοχή FoodValley, που έχει ως κέντρο το Wageningen University & Research (WUR), ένα από τα πλέον διακεκριμένα Ευρωπαϊκά ερευνητικά κέντρα στο χώρο της αγρο-διατροφής και της θρέψης.


Από την πλευρά της, η εταιρεία Tropos Branding Co εκπαίδευσε τις συμμετέχουσες start-ups στις τεχνικές επικοινωνίας και μέσων, καίριας σημασίας για το στήσιμο μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση είχε η Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία και την υποστήριξε έχοντας ως στόχο τη στήριξη νέων επιχειρηματιών και τη μετάδοση της Ολλανδικής γνώσης και πείρας στα οικοσυστήματα των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Τοπικοί συν-διοργανωτές ήταν: η μη κερδοσκοπική οργάνωση OrangeGrovePatras, ο νέος χώρος συνεργασίας και θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων, ο οποίος βρίσκεται στην Πάτρα και έχει ως σκοπό την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στην Δυτική Ελλάδα μέσα από προγράμματα διάρκειας 6 μηνών, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, θερμοκοιτίδα εταιρειών τεχνολογίας, το οποίο στεγάζει και υποστηρίζει περισσότερες από είκοσι επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα και ο κόμβος καινοτομίας AromaInnovationHub, μια κοινή πρωτοβουλία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών με στόχο την ενθάρρυνση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο χώρο της αγρο-διατροφής και των προϊόντων για την υγεία που βασίζονται σε φυτά. Η διοργάνωση έγινε εφικτό να υλοποιηθεί χάρη στην υποστήριξη των εταιρειών FrieslandCampina, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, delivery.gr και Fibairbroadband, όπως επίσης ΤentouraCastro, Paxman and LAV και τους χορηγούς επικοινωνίας Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Skywalker.gr και Ύπαιθρος Χώρα.

18 Startups,18 ιδέες,18 προσπάθειες στον Αγροτικό Χώρο. Μαζευτήκαμε, εκπαιδευτήκαμε, ανταλλάξαμε εμπειρίες και στο τέλος διαγωνιστήκαμε κιόλας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες στο 4ο Agri-Food Masterclass στην Πάτρα. Ραντεβού του χρόνου στο Ηράκλειο!

18 Startups,18 ιδέες,18 προσπάθειες στον Αγροτικό Χώρο. Μαζευτήκαμε, εκπαιδευτήκαμε, ανταλλάξαμε εμπειρίες και στο τέλος διαγωνιστήκαμε κιόλας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες στο 4ο Agri-Food Masterclass στην Πάτρα. Ραντεβού του χρόνου στο Ηράκλειο!

 

TROPOS

Χτίζουμε το Brand Equity της επιχείρησής σας.
Πιστεύουμε βαθιά στη Social & Digital ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και στα ΔΙΚΤΥΑ.